In de kijker

In de kijker · 29. november 2021
Gloednieuwe BMW moet leerlingen warm maken voor autotechniek | AVS

Reünie oud-leerlingen
In de kijker · 28. oktober 2021
Op donderdag 28 oktober 2021 nodigen we onze oud-leerlingen graag uit voor een hapje en een drankje, maar vooral voor een gezellig samenzijn met leerkrachten en ex-klasgenoten. Iedereen van harte welkom vanaf 20u op de Coupure Rechts 312. Inschrijven doe je via info@gentcentrum.tectura.be

In de kijker · 28. mei 2021
We stonden met Tectura ook te glunderen in Het Laatste Nieuws uit Gent. "De Accent Innovatiecampus was al een straf voorproefje van wat er mogelijk is als we de krachten bundelen. We willen op dat elan verdergaan." Reken maar van yes! https://www.hln.be/.../gentse-scholen-rijven.../ Op 1/9/2021 worden de 4 technische athenea van Scholengroep Gent Tectura! Trots op deze samenwerking. Benieuwd naar meer? Volg ons dan zeker op Instagram en Facebook. Voorlopig nog onder de naam KTA MoBi, maar vanaf...

Yes we did it!
In de kijker · 22. mei 2021
Tectura wint de titel "meest innovatieve school van Vlaanderen 2021"!

In de kijker · 07. mei 2021
Worden vier technische scholen van GO! scholengroep Gent samen de meest innovatieve school van Vlaanderen? The game is on: 10 Vlaamse secundaire scholen strijden om de titel Enkele maanden geleden schreven vier technische scholen van GO! scholengroep Gent, KTA MoBi, KTA Gito Groenkouter, Tuinbouwschool Melle en Atheneum Merelbeke zich samen in voor de Accent Innovatiecampuswedstrijd. Met dit initiatief gaat het bedrijf Accent op zoek naar de meest innovatieve school van Vlaanderen. Waarom ze...

In de kijker · 10. maart 2021
Maandag volgden de leerlingen van basisschool De Feniks een doe-workshop: gaten boren en plooien van plexiglas elektrische schakelaar monteren sprayen vliegen met een drone Fun verzekerd Meer 📷@ Instagram & Facebook.

1ste graad KTA MoBi
In de kijker · 28. januari 2021
Interesse om je zoon of dochter voor het schooljaar 2021-20222 in te schrijven in 1A of 1B? Via info@ktamobi.be kan je info en een rondleiding aanvragen.

In de kijker · 06. juni 2020
Wil je leren op de werkvloer combineren met leren op school? Kies dan voor één van onze opleidingen duaal. Meer info? - surf op deze site naar ons studieaanbod; - stuur een e-mail naar info@ktamobi.be; - registreer je via https://inschrijving.ktamobi.be Eén van onze medewerkers contacteert jou zo snel mogelijk om meer info te geven.

In de kijker · 15. mei 2020
Op vrijdag 15 mei begonnen onze leerlingen vrachtwagenchauffeur opnieuw aan hun rijlessen. Maandag 18 mei starten al onze andere 6de en 7de jaren. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Hou dan zeker onze facebookpagina: KTA MoBi, dé pagina en onze Instagram KTAMoBi in de gaten! Keep it safe!

In de kijker · 26. november 2019
Onze leerlingen en leerkrachten van 1OKa,b,c en 1STEM hebben een actie op touw gezet voor Rode Neuzen Dag. Van hun zelfgemaakte tekeningen lieten ze wenskaarten maken. Je kan hun actie steunen door een pakketje van 8 wenskaarten te kopen voor 6 euro.

Meer weergeven